Instock in AMSTERDAM

Instock zet voedselverspilling op de kaart! In dit gezellige restaurant koken chefs met producten die normaal gesproken je bord niet halen. Het is dus iedere dag weer een verrassing waarmee gekookt gaat worden, zowel voor de gasten als koks.

Vierkante spruiten

Iedere week wordt er door Instock zo’n 1000 kilo eten gered. Zo wordt die bruine banaan bijvoorbeeld bananenijs en die vierkante spruit ineens kimchi voor bij je burger. Instock is zeven dagen per week open, voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een kop koffie of borrel op het terras.

Instock Toko

Instock heeft ook een toko aan de Ferdinand Bolstraat 88, waar voedselverspilling op de kant-en-klare-maaltijden-kaart wordt gezet. Elke dag is het een verrassing wat &lsquo:de oogst van de dag&rsquo: wordt, bestaande uit producten die gered zijn bij Albert Heijn. Iets doen tegen voedselverspilling kan bijna niet makkelijker, toch? Je kunt er terecht voor warme maaltijden vanaf &euro:5,-, maar ook voor een vers sapje en een muffin ben je bij de Instock Toko aan het goede adres.

Meer informatie over Instock kan je ook vinden op de website 

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Czaar Peterstraat 21
Amsterdam 1018 NW NH NL
Routebeschrijving