De Groene Muren van Amsterdam

Grote planten, kleine planten, hangplantjes – je vindt ze in bijna elke horeca-zaak van Amsterdam.

Grote planten, kleine planten, hangplantjes – je vindt ze in bijna elke horeca-zaak van Amsterdam. Maar weet je wat nou écht indrukwekkend is? Een compleet groene muur van echte planten! Deze plantenmuur of ‘verticale tuin’ vind je bij steeds meer zaken in de stad. Ze zijn prachtig om te zien, een ‘self sustainable’ eco-systeem op zichzelf en ze geven ook nog eens een bijzondere sfeer. Uiteraard hebben wij een paar échte aanraders voor jou op een rijtje gezet!


348sConscious Hotel Vondelpark

“Potverdorie wat een leuke plek! Alles is er conscious tot in de kleine details! Het Conscious Hotel Museumplein heeft ook een plantenwand.”

 

 

348s-1THT
“Mooie wand met een zee van planten en heel veel tafeltjes. THT heeft een superleuke kaart boordevol leuks! De cheesecake is to die for, hoewel het dropijs overgoten met espresso ook wel exciting klinkt. Next time. Want ik kom hier zo vaak ik kan!”

 

348s-2Café Amoi
“Goed Indonesisch eten; klassieke gerechten zoals ‘oma’ en ’tante’ ze zouden maken en zaak zelf is modern, hip, fris, sfeervol; kijk maar eens naar de foto’s van de geweldige entree met planten muur en gezellige zithoekjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *