Tannay

Franse Bistro Amsterdam

Onlangs bezochten we het Franse restaurant Tannay in Amsterdam en wat een geweldige ervaring was dat! Na een warm welkom werden we verwend met een uitmuntend vijfgangendiner, met de keuze uit à la carte gerechten die stuk voor stuk super waren. De gerechten, bereid door chef Thomas Demuth, waren een waar eerbetoon aan zijn roots in de wijnstreek Coteaux Tannay in Bourgondië. Je proeft de liefde en de Franse finesse in elk gerecht!

Wat Tannay echt uniek maakt, is hun uitgebreide wijnkaart met topwijnen, zorgvuldig geselecteerd door de vader van Thomas, die zelf wijnmaker is in Bourgondië. Elke wijncombinatie was perfect afgestemd op de gerechten, wat de dinerervaring compleet maakte.

Voor mensen met speciale dieetwensen of allergieën is dit restaurant ook een aanrader. Het personeel is zeer attent en bereid om aanpassingen te maken, wat mijn bezoek nog aangenamer maakte. Het is wel belangrijk om dit van tevoren aan te geven bij het maken van je reservering.

Als je op zoek bent naar een authentieke Franse eetervaring in Amsterdam, dan is Tannay absoluut een bezoek waard. De combinatie van voortreffelijk eten, een schitterende wijnselectie en uitstekende service zorgt ervoor dat je gegarandeerd een onvergetelijke avond zult hebben!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Monday 6 pm–12 am Tuesday 6 pm–12 am Wednesday 6 pm–12 am Thursday 6 pm–12 am Friday 6 pm–12 am Saturday 6 pm–12 am Sunday 6 pm–12 am