Samhoud Places in AMSTERDAM

Dit internationale restaurant, dat zich op loopafstand van Amsterdam Centraal bevindt, bestaat uit het met twee Michelinsterren bekroonde &samhoud places en &samhoud places streetfood.

&amp:samhoud places restaurant

De mondiale gerechten bij dit sterrenrestaurant nemen je mee naar de Riviera, de tropen of, een stuk dichterbij, naar Bloemendaal: het hangt allemaal af van welke ingredi&euml:nten de aandacht van chef-kok Moshik Roth hebben getrokken. Laat je verrassen door de nieuwste culinaire creaties van Roth terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam.

&amp:samhoud places streetfood

Het tweede deel van &amp:samhoud verlaagt de drempel om chique te dineren zonder dat je hoeft te bezuinigen op smaak! Gasten worden uitgenodigd om mee te gaan op een gastronomische reis langs markten en kraampjes van over de hele wereld terwijl je internationale street food gerechten met een Michelin-ster twist kunt proeven.

Meer informatie over Samhoud Places kan je ook vinden op de website http://www.samhoudplaces.com,http://www.couverts.nl/reserveren/?tt=18978_12_225204_&r=http%3A%2F%2Fen.couverts.nl%2Frestaurant%2Famsterdam%2Fensamhoud-places-restaurant

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oosterdokskade 5
Amsterdam 1011 AD NH NL
Routebeschrijving
ma: gesloten di-vr: 12:00 - 01:00 uur za: 15:00 - 01:00 uur zo: gesloten