Satchmo

MODERN STEAKHOUSE EN COCKTAILBAR

Gevestigd op de Rode Loper van Amsterdam, het Rokin, in een prachtig monumentaal pand gedateerd uit 1647 vindt u Restaurant en Bar Satchmo.
Authentieke elementen gecombineerd met moderne materialen als natuursteen, messing en velours zorgen naast deze internationale allure ook voor een intiem karakter in hartje centrum.

Met uitzicht op de bruisende Rode loper kunt u genieten van sappige prime steaks, dagverse vangsten uit de seafoodbar, culinaire bites om te delen, prachtige wijnen en de nieuwste smaken cocktails. Regelmatig wordt u hier verrast met live entertainment, zoals moderne jazz performances of een dj tijdens u diner of brunch. Voor de liefhebbers biedt Satchmo het hele jaar door een groot terras in de zon.

Loop binnen en verdwaal door de vele togen en nissen. Voor intieme sferen kunt u kiezen voor een tafel in een van de nissen. Voor meer dynamiek neemt u plaats aan de onyx bar, waar de nieuwste smaken cocktails worden bereid of geniet van een wijnproeverij.

Op weg naar de eerste etage, een jazzy gang; het gevoel van Chicago bij zonsondergang. Donkere muren, gedempte lichten en kleurrijke elementen. Een open keuken met een gigantische Amerikaanse Southend Broiler en Josper grill, die uw steak op 1400 graden Celcius dichtschroeit.
Met uitzicht op het Rokin, een uitgesproken rood roze cocktailbar en een stijlvolle private dining die afgehuurd kan worden voor al uw social- of business events.

De mix van een modern steakhouse met sophisticaded bar en live entertainment zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij Satchmo.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo-Do: 12.00 - 01.00 Vrij-Za: 12.00 - 02.00