Restaurant-CafŽ In de Waag in AMSTERDAM

Middenin het oude hart van Amsterdam, op de altijd levendige Nieuwmarkt staat de Waag. In dit karakteristieke, uit 1488 daterende monument bevindt zich Restaurant-CafŽ In de Waag.

De plek in Amsterdam voor een lunch, borrel, vergadering of diner. De imposante historische ruimte met zijn strakke, maar tegelijk informele designinrichting wordt verlicht door 300 kaarsen. Deze combinatie zorgt voor een unieke sfeer.

Mediteraanse keuken met Hollands tintje
De menukaart wisselt regelmatig en biedt een veelzijdige keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze zijn te typeren als gerechten uit de mediteraanse keuken met een Hollands tintje. Er zijn een aantal kaarten, waaronder de a-la-carte kaarten voor lunch en diner en de borrelkaart. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen is er een groepen keuze selectie voor zowel lunch als diner.

Voor meer informatie kun je mailen via: info@indewaag.nl.

Besloten ruimtes en &agrave:-la-carte

Het restaurant is zo ingedeeld dat je hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grote groepen kunt lunchen&nbsp:of dineren. Daarnaast zijn er drie sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor besloten gezelschappen tot maximaal 30 personen, te weten de Torenkamer, de Klovenierskamer en de Gelderse Kamer. De laatste twee beschikken over vergaderfaciliteiten als een projectiescherm en een beamer.

In totaal is er plaats voor 180 personen binnen in het restaurant en ca. 100 personen op het terras.

Meer informatie over Restaurant-CafŽ In de Waag kan je ook vinden op de website http://www.indewaag.nl,http://www.facebook.com/IndeWaag/

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwmarkt 4
Amsterdam 1012 CR NH NL
Routebeschrijving
ma-zo: 09:00 - 22:30 uur