Rain Restaurant Bar Club in AMSTERDAM

Club Rain is een club, bar en restaurant aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor een bijkletssessie, een diner of een avondje dansen.

Rain Filosofie
Regen kent vele gedaanten. Of het druppelt, miezert, zwiept of stroomt, mensen over de hele wereld kennen het gevoel dat regen je geeft. Het verfrist het hoofd en stimuleert de zintuigen. Het bevordert idee&euml:n en voedt de ziel. Het zuivert de smaakpapillen en laat de eetlust door de aderen stromen.
Locatie
Op de hoek van Amsterdams roemruchte Rembrandtplein ligt een restaurant, bar &amp: club die je nog niet eerder hebt meegemaakt. De missie is om de consument weer te kunnen laten kiezen &ndash: door een breed scala van hoog-kwalitatieve producten en diensten, met een grote nadruk op consistentie.
Drinken &amp: dansen bij Rain
De Bar Area is de ruimte waar je kunt nippen van de nieuwste cocktailcreaties van nu, vragen om een favoriete likeur of genieten van het pure plezier van een eenvoudig biertje van de tap. Aan het eind van de avond transformeert dit gedeelte van Rain in een dansvloer met verschillend entertainment.
Rain Smaak
De smaak van Rain draait om het vinden van creatieve, originele manieren van smaaksensaties. Ook wel ‘Modern Global’ cuisine genoemd.&nbsp:Rain zoekt naar de beste lokale ingredi&euml:nten, en deinst niet terug om het buitenland af te schuimen naar moeilijk te verkrijgen componenten. Alles bij Rain wordt vers vervaardigd: van het eigengebakken brood tot het huisgemaakte ijs.

Meer informatie over Rain Restaurant Bar Club kan je ook vinden op de website http://www.rain-amsterdam.com

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rembrandtplein 44
Amsterdam 1017 CV NH NL
Routebeschrijving
ma-do: 12:00 - 23:00 uur vr, za: 12:00 - 04:00 uur zo: 12:00 - 23:00 uur