Eet- en BierencafŽ De Beiaard in AMSTERDAM

In ?s lands hoofdstad is aan het Spui Eet- en BierencafŽ De Beiaard gevestigd. Rondom De Beiaard tref je tevens aan de universiteit van Amsterdam en de meest ruim gesorteerde boekhandels. De bekende bloemenmarkt, de Kalverstraat en het bekende Begijnhof zijn vanuit het cafŽ zichtbaar.

Genoeg te beleven

Met z’n fraai overdekt terras is De Beiaard een pleisterplaats bij uitstek om er af te spreken, bij te komen, op te steken en te genieten van de vele bieren en het steeds wisselende stadsbeeld, dat nooit verveelt. Op vrijdag is er voor de Beiaard elke week een boekenmarkt en op elke zondag een kunstmarkt. Zo bevindt De Beiaard zich midden in de steeds wisselende en daardoor steeds aantrekkelijke highlight van de stad, waar de tram praktisch voor de deur stopt en parkeergarages op loopstand van De Beiaard zijn verwijderd.

Wisselende bieren van de tap

Vanaf elke eerste zondag van de maand wordt het bierassortiment aangepast met het bier van de maand wat meestal van het vat wordt getapt, maar ook wel eens van de fles is te verkrijgen.

Daarnaast heeft dit bierencaf&eacute: een of meerdere wisseltaps, wat inhoudt dat deze voor een bepaalde tijd vrij worden gehouden voor exclusieve bieren. Ook voert De Beiaard een aantrekkelijke eetkaart en wordt er meerdere dagen per week een wisselende daghap bereidt.

Meer informatie over Eet- en BierencafŽ De Beiaard kan je ook vinden op de website http://www.beiaardgroep.eu

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spui 30
Amsterdam 1012 XA NH NL
Routebeschrijving
ma-do: 11:00 - 01:00 uur vr, za: 11:00 - 02:00 uur zo: 11:00 - 00:00 uur