Palazzo in AMSTERDAM ZUIDOOST

Voortreffelijk dineren en spectaculair entertainment zijn al sinds mensen heugenis de twee belangrijkste aspecten voor een onvergetelijke avond uit. Voor het tiende jaar combineert Palazzo juist deze aspecten.

Nieuwe show
Tijdens de nieuwe 3,5 uur durende show, legt 3-Michelinsterren Chef Cees Helder je smaakpappillen in de watten terwijl een bont gezelschap aan internationale topartiesten voor spannende, hilarische en spectaculaire momenten zorgt. Of je nu met je partner, vrienden, familie of collega’s bent, de verrassende mix van een goede service, heerlijke gerechten, de sfeervolle locatie en de bijzondere internationale acts maakt Palazzo tot een fantastische avond uit voor jong en oud.

Bedrijfsfeesten
Velen bedrijven kiezen al jaren voor Palazzo. Of het nu gaat om het jaarlijkse personeelsfeest, het kerstuitje of om belangrijke relaties in de watten te leggen &ndash: met Palazzo is succes gegarandeerd.&nbsp:

Ook voor het vieren van je huwelijksfeest, jubileum of verjaardag of een romantisch avondje met je geliefde, is Palazzo geschikt. Dankzij de combinatie van entertainment en tongstrelende gerechten sla je twee vliegen in &eacute:&eacute:n klap. Je hoeft zelf helemaal niets te regelen: dat doet Palazzo.

Groepen
Voor groepen tot 18 personen kun je je eigen Vip-box reserveren waar je met de belangrijkste gasten exclusief kunt genieten van de Palazzo-show. Je hebt een eigen hostess, heerlijke amuses uit de hand van Chef Helder begeleid door exclusieve wijnen.

Palazzo cadeau doen of een exclusieve borrel voorafgaand van de show behoren ook tot een van de vele mogelijkheden. Ook is de prachtige spiegeltent af te huren als locatie.

Palazzo staat start half november 2013 met een geheel nieuw seizoen in het Arenapark in Amsterdam Zuidoost. De locatie is goed bereikbaar met de trein en de metro. Tevens beschikt Palazzo over haar eigen parkeerterrein.

Meer informatie over Palazzo kan je ook vinden op de website http://www.palazzo.nl

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ArenA Boulevard 61
Amsterdam-Zuidoost 1101 DL NH NL
Routebeschrijving