Mazzo in AMSTERDAM

De Jordaan in Amsterdam staat bekend om zijn gezellige cafŽ’s en restaurants, maar mistte nog een eigentijdse plek waar je van ?s ochtends vroeg tot ?s avond laat binnen kan lopen. Met Mazzo is de Jordaan een sfeervolle ontmoetingsplek rijker waar iedereen zich thuis voelt.

Italiaanse huiskamer

In het huiskamer van Mazzo kom je niet alleen om te eten of te drinken, het is ook een ontmoetingsplek om te vergaderen en te werken. Start je dag met een goede espresso, loop er binnen voor een lunch of sluit de dag af met een uitgebreid diner en een lekker glas wijn. Voor ongecompliceerde gerechten, die vertrouwd en betaalbaar zijn ben je bij Mazzo aan het juiste adres. De keuze om met herkenbare en typische Italiaanse ingredi&euml:nten te werken, is om alles zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Ben je op zoek naar een vleugje Itali&euml: in Amsterdam, kom naar Mazzo aan de Rozengracht.

Meer informatie over Mazzo kan je ook vinden op de website http://www.mazzoamsterdam.nl

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rozengracht 114III
Amsterdam 1016 NH NH NL
Routebeschrijving
Ma-do: 09:00 - 01:00 uur, vr, za: 09:00 - 02:00 uur, zo: 09:00 - 01:00 uur, Toelichting: keuken sluit op zo t/m do om 22.30 uur op vrijdag & zaterdag om 23.00 uur.