Restaurant Looks in AMSTERDAM

De Amsterdamse Chinese buurt heeft een lange historie als het om eten gaat. Looks ligt in hartje centrum, een woud aan grachten, bruggen en 16de eeuwse panden.

Locatie
Tussen het grote aanbod oude Aziatische horeca valt restaurant Looks meteen op. De eerste indruk van de twee oude monumentale panden is die van een traditioneel restaurant. Maar als je de deur opent betreed je een warme, moderne, internationale, urban gelegenheid. Bij de entree begroet het keukenteam je vriendelijk. Door de open keuken kan de gast direct zien dat er gewerkt wordt met verse producten.
Het gebouw bestaat uit allerlei niveauverschillen verbonden met trappetjes. De ruimtes hebben een eigen karakter en doorkijk. Door veel spiegels en het gebruik van verlicht glas ontstaat er een eenheid.

Menu
Looks heeft kleine kaart die iedere 6 weken wisselt. Oesters, Entrecote en Kreeft staan vast op de kaart. De wisselende kaart is verrassend en prikkelend, Looks kookt met alle seizoenen mee. Het restaurant wil je als gast graag verrassen en bereiden bekende ingredi&euml:nten vaak net even anders.

Meer informatie over Restaurant Looks kan je ook vinden op de website http://www.restaurantlooks.nl

Direct reserveren bij Restaurant Looks

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnen Bantammerstraat 5III
Amsterdam 1011 CH NH NL
Routebeschrijving