Thinking of Holland in AMSTERDAM

Thinking of Holland, gesitueerd in de Passenger Terminal Amsterdam, is de winkel voor verrassend hedendaags Nederlands ontwerp en producten met een Hollandse knipoog. De winkel bestaat al sinds 2008, en heeft nu ook de deuren geopend op het wereldwijde web: www.thinkingofholland.com.

Producten
Prachtig zijn bijvoorbeeld ook de theedoeken van Krejci met ingeweven moderne Hollandse elementen of de tulpenvaas van Lotte van Laatum die de traditionele vorm combineert met een print van de van oorsprong Turkse tulp. Ook is er de innovatieve Senz stormparaplu die al diverse internationale design awards heeft gewonnen vanwege de geweldige stormbestendigheid. En er is een bijzondere collectie sieraden van wel 20 verschillende ontwerpers. Kortom, Thinking of Holland biedt stuk voor stuk eigentijdse producten die op een speciale manier iets over Nederland zeggen. Een winkel waar je hebberig van wordt.
Innovatief
De producten van Thinking of Holland zijn ook zeer geschikt voor Nederlandse bedrijven die hun relaties een geschenk uit of over Nederland willen geven. Want Nederland is behalve tulpen, klompen en molens ook wind, water en de Hollandse innovatieve manier om daar mee om te gaan. De prachtige vernieuwende ontwerpen die hier vandaan komen lenen zich buitengewoon goed voor de presentatie van Nederland. Behalve dat de producten een relatie hebben met Nederland geven ze de mensen een verhaal mee, namelijk het verhaal van de ontwerper.
Locatie
Een bezoek aan Thinking of Holland breng je aan de zuidelijke IJ-oever van Amsterdam. Hier is een heel nieuw en spannend stuk Amsterdam ontstaan met een mix van gerenoveerde pakhuizen en eigentijdse architectuur. Modern en dynamisch. Een originele, verrassende souvenirwinkel past bij deze levendige, creatieve en hypermoderne omgeving.

Meer informatie over Thinking of Holland kan je ook vinden op de website http://www.thinkingofholland.com

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Piet Heinkade 23
Amsterdam 1019 BR NH NL
Routebeschrijving