Chopard Boutique in AMSTERDAM

Chopard is niet nieuw voor de Nederlandse markt daar het merk al jaren door de consessionairs wordt vertegenwoordigd. Chopard is de laatste jaren enorm gegroeid en heeft nu eigen vestigingen over de gehele wereld. Behalve Nederland! Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Amsterdam is de 87ste Chopard Boutique die begin augustus 2005 haar deuren heeft geopend.

De Boutique heeft 2 etages, totaal 120 m2. Bij binnenkomst valt je oog onmiddellijk op de fraaie parketvloer, &eacute:&eacute:n van de kenmerken van een Chopard Boutique. De juwelen en horloges zijn te bewonderen in de wand vitrines. Achter in de zaak is de men&rsquo:s corner met L.U.C. horloges. Leer, sjaals, stropdassen, pennen en parfums zijn in een daarvoor speciaal ontworpen wandmeubel te bewonderen.

Op dit moment hebben we o.a. een fantastische collectie L.U.C. horloges in huis zoals de Tourbillon, Regulateur, Tonneau en de Mille Migla &ldquo:Vintage&rdquo: Juwelen, een indrukwekkende collectie solitaire&rsquo:s, wordt afgewisseld door verschillende Haute Joaillerie creatie&rsquo:s dit los van de Ice Cube, Pushkin, Happy Diamonds collecties etc.

Meer informatie over Chopard Boutique kan je ook vinden op de website http://www.chopard.com/

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pieter Cornelisz Hooftstraat 53II
Amsterdam 1071 BN NH NL
Routebeschrijving